Botox er blevet en del af moden i min venindekreds

Velkommen til min blog om fashion! Mode er noget, som jeg personligt selv går rigtigt meget op i, og jeg holer mig både opdateret med moden, når det kommer til tøj, makeup, skønhedsprodukter og faktisk også kosmetiske indgreb, som jeg også vil betegne som en del af moden. Her tænker jeg især på brugen af Botox og brystforstørrelser, men også alt muligt andet, så som du nok har opdaget, så vil jeg komme ind på en masse forskelligt her på bloggen, og jeg håber selvfølgelig, at du vil læse med.

Jeg vil gerne starte med at skrive et indlæg om Botox, da det er noget, der bliver brugt flittigt i min venindekreds. Jeg må også erkende, at jeg selv benytter mig af Botox et par gange om året, da jeg synes, at rynkerne i mit ansigt får mig til at se så meget ældre ud, end jeg egentlig føler mig, og der er Botox jo et vidundermiddel.

Når jeg får lavet Botox behandlinger og andre kosmetiske indgreb, så vælger jeg altid at få det lavet hos Nygart, som er et privathospital beliggende i København lige i nærheden af, hvor jeg bor faktisk.

Er der nogle af jer, der læser med på min blog, som benytter sig af Botox? Det er som sagt meget populært i mine kredse, men jeg gad godt at høre, hvordan det forholder sig hos andre, da jeg har et indtryk af, at det er meget forskelligt, hvor udbredt Botox er afhængigt af, hvor man bor henne, og hvem man omgås.

Hvis du er i tvivl om, hvad Botox overhovedet er for noget, så skal jeg måske lige komme med en forklaring. Botox er kort sagt et middel, man sprøjter ind i musklerne i det område, hvor rynkerne ønskes fjernet. Efter ca. 2-14 dage vil rynkerne være udglattet og man kan nyde sit nye og ungdommelige udseende de næste 2-8 måneder, hvor virkningen begynder at aftale. Så bliver rynkerne synlige igen, og det er tid til en ny behandling, hvis man ønsker det.

Har du brug for en nærmere forklaring, kan du se denne video:

Det smarte ved Botox er, at det er en midlertidig behandlingsform, så man ikke laver en permanent ændring ved sit udseende, hvilket er smart, for hvis man pludselig fortryder, så skal man bare vente til Botoxen ikke længere virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *