Familiedynastiet Anne Marie Borlind

anne marie borlind

I løbet af den seneste uges tid har jeg givet mig til at prøve det anerkendte Anne Marie Borlind mærke som bl.a. laver ansigt, hud, og hår pleje produkter.  Først og fremmest vil jeg gerne lige introducere virksomheden så i kan få en fornemmelse af hvilken slags virksomhed det er.

Anne Marie Borlind er en familievirksomhed som blev grundlagt for over 50 år siden, helt præcist 1959 den første januar. Af som navnet indikerer Anne Marie Borlind som stammer fra Tyskland hvor også virksomheden har sine rødder. De skønhedsprodukter som virksomheden sælger, har altid haft udgangspunkt i konceptet om at alt hvad huden behøver findes i naturen. Deres produkter indeholder rå ingredienser såsom; koldpressede planteolier, essentielle olier, urteekstrakter, havingredienser, og forskellige slags vitaminer. Anne Marie Borlind har forskellige mærker men dem som jeg primært vil snakke om er mærket af samme navn ”Anne Marie Borlind” som har fokus på naturlige og økologiske ingredienser, som har produkter der passer til enhver hudtype. Derudover er alle Anne Marie Borlinds produkter ECO mærket hvilket vil sige at forbrugeren kan være sikker på at producenten holder hvad de lover, samtidig er firmaet bag ECO et uafhængig kontrolfirma som tjekker om forskellige miljø- og sundhedsstandarder er overholdt.

Produkter med effekt

Jeg har valgt at prøve to af deres produkter den ene er Purifying Care, som er til folk med uren hud og bumser, først og fremmest består serien af en cleansing gel, toner, creme, cleansing mask, samt en ultra stick. Dog har jeg kun prøvet de første tre produkter da man sagtens kan klare sig med det. Efter en uges brug blev min hud meget mere ren og klar, og den har virkelig virket effektiv, i henhold til andre lidt billigere produkter jeg har brugt før.

Derudover har jeg prøvet Seide Natural Hair Care Aqua Shampoo, som er en fugtgivende shampoo til tørt hår. Lige fra da jeg åbnede shampooen lugtede den utrolig godt, og det gav en beroligende følelse når jeg puttede shampooen i hårbunden, jeg kunne da også læse mig frem til at shampooen indeholder ahornsirup, sort havre, og lecithin, samt indeholder produktet heller ikke nogle former for sulfater og silikone. Jeg kunne også efter en uges tid tydeligt mærke og se en forskel på mit da det er blevet mindre tørt, og mere glansfuldt.

Skriv gerne en kommentar hvis du selv har prøvet nogle af Anne Marie Borlinds produkter, og hvad du selv syntes om dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *