Ny krop og et helt nyt jeg

Jeg har tabt 63 kg. Det er vildt ikke? Det har også taget lang tid, at komme hertil hvor jeg er i dag, 60 kg. Men hele rejsen har været fantastisk, og jeg haft en rigtig god opbakning af familie og kollegaer. Men det er en kæmpe forandring for kroppen at tabe så mange kilo. Mine bryster, som dette indlæg skal handle om, blev ugenkendelige. Jeg har altid været stolt af mine store bryster, de har været en stor del af mig og mit image. I takt med at jeg har tabt mig har de blevet mindre og mindre, så allerede da jeg havde tabt 20 kg. besluttede jeg at spare op til en brystforstørrelse, fordi jeg kunne se hvor det bar hen.

Jeg vidste dog ikke på det tidspunkt at jeg skulle igennem et brystløft før jeg kunne få min brystforstørrelse. Jeg havde slet ikke tænkte over at mine bryster endte med at ligne 2 ragsokker, og at jeg ikke bare kunne få en brystforstørrelse for at fylde dem ud. Det ville give et helt vanvittigt uhomogent billede. Så for at få store bryster igen og med en brystforstørrelse, skulle jeg først have et brystløft. Det skal foretages mindst 3 måneder før selve brystforstørrelsen, for at få det pæneste resultat. Det er nu 4 ½ måned siden at jeg fik foretaget mit brystløft, og det har helet rigtig pænt. Selvfølgelig kan man se ar, men jeg er så glad for resultatet. Men glæder mig endnu mere til brystforstørrelsen, kan næsten ikke vente med at få noget mere fyld i dem.

Jeg har dog haft mine overvejelser i forbindelse med brystforstørrelsen, hvor store skulle de være? Og skulle implantatet ind bag musklen, som nogle plastikkirurger anbefaler især dem der også har fået foretaget brystløft.

Størrelse er svær, for med min nye krop kan jeg af naturlige årsager ikke have samme størrelse som jeg havde før. Jeg vil gerne have bryster der passer til min nye krop, og gerne lidt store. Heldigvis har de været rigtig gode til at vejlede mig, og jeg har afprøvet bh med implantater og tøj på, så jeg kunne få en forståelse for hvordan brystforstørrelsen vil komme til at se ud på min krop. Jeg ender med en 75E i BH størrelse, det bliver tilpass stort så uden at det bliver for meget. Jeg har efter at have læst og læst råd og erfaringer fra andre besluttet at få implantatet bag musklen. Jeg ved godt at det giver et ekstra ar, og er lidt dyrere, men jeg tror det har den bedste holdbarhed for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *