FOR EN MERE BÆREDYGTIG HVERDAG

Hvorfor mere bæredygtighed?

Tøjindustrien er en af de industrier der sætter det største aftryk på vores klode. Rigtig meget af det tøj vi går rundt i er produceret i Bangladesh, Cambodja eller Kina, hvor arbejdsforholdene er forfærdelige.

Derudover står tøjindustrien for 10% af verdens CO2 udledning, hvilket er mere end alle internationale flyvninger og maritim transport tilsammen.

Det er især fast-fashion, der er den store synder i den her sammenhæng. Der bliver konstant designet og produceret nye varer, hvilket bare gør ondt værre.

Bæredygtighed hos fashionzone

Her hos FashionZone gør vi alt hvad vi kan for at gøre tøjindustrien mere bæredygtig. Vi mener at det er det eneste rigtige og ansvarlige at gøre.

FashionZone samler alle de bedste bæredygtige brands ét sted. Det vil sige at alt det tøj og alle de accessories du ser her på siden er bæredygtige.

Hver brand er bæredygtig på sin egen måde. Nogen upcycler brugt tøj, andre laver kun GOTS certificeret tøj, mens nogen har mere fokus på arbejdsforhold.

Hvorfor skal vi være mere bæredygtige?

Tøjindustrien har en stor påvirkning på jordens klima, miljø og millioner af menneskers arbejdsforhold, og vi kan alle være med til at præge de tre områder.

Som beskrevet ovenover, så er der rigtig mange grunde til at gå i en mere bæredygtigt retning, og hvis du vil, kan du læse mere her.

Hvad kan jeg selv gøre?

Den bedste og mest slagkraftige måde at bidrage til en mere bæredygtig tøjindustry og verden er ved at være bevidst om hvad der godt og dårligt, og handle derefter.

Hver gang du køber et stykke tøj, tager du en (bevidst eller ubevidst) beslutning om at støtte op om bæredygtige initiativer eller ikke.

Valget er dit.