Om os

VORES HISTORIE

FashionZones historie startede midt i coronanedlukningen i 2020, af far/søn Claus og Jonas Brandenborg. De startede med 5 briller i sortimentet, som var nogle briller der kunne blokere skadeligt blåt lys fra skærmene. De opkaldte dem NoBlue™.

Idéen var at man ikke behøvede betale en formue for at se godt ud, eller passe på sit helbred med de smarte og innovative briller.

På under 2 år er sortimentet vokset til mere end +200 varenumre. Der er blevet udviklet en bred kollektion af NoBlue™ brillerne i forskellige former og farver, og en stor kollektion af smarte og trendy solbriller der alle har det tilfælles: Fede designs i høj kvalitet, til billige priser.

Eget produktions- og designteam

I takt med at onlinehandel har fuld fart på og at det bliver lettere og lettere for almindelige mennesker at købe små varepartier hjem fra Kina og sælge dem på en nybygget webshop, kommer der helt automatisk mange lavkvalitets varer på markedet som bliver prissat alt for dyrt.

Hos FashionZone designer og producerer vi alle vores varer selv og sætter derfor en dyd i at levere varer i høj kvalitet til overkommelige priser. Det vi har gjort, er at vi har skåret alle fordyrende mellemled fra, så vi kan tilbyde dig den bedste pris som overhoved muligt. (Se illustrering af brillens vej til dig)

Derfor kan du altid være sikker på at du får en super kvalitet til få penge, når du handler hos FashionZone.

Den gode kvalitet afspejles også godt på Trustpilot, hvor FashionZones briller er blevet vurderet til at være nogle af Danmarks bedste.

God service og 5 stjernede anmeldelser

Ét af FashionZones førstepriorteter har nemlig lige fra starten af. været at vi altid vil levere en god kundeservice og sørge for at kunden altid er tilfreds.

FashionZones briller er solgt til mere end 4000 danskere, og hver og en af dem har fået en personlig og god service.

Det kan også ses på FashionZones Trustpilot side. Der er 5 stjerner på Trustpilot baseret på mere end 100 anmeldelser.

FashionZone Familien

FashionZone har fuld fart på og har lagt op til en masse spændende tiltag i det nye år.

Derfor håber vi at du har lyst til at komme med på vores rejse og være en del af den hurtigt-voksende FashionZone familie.