Overvej din ansigtsform, før du køber kantede solbriller.

Skal jeg gå på kompromis med designet?

Hvert år står sommeren for døren, og du kan med fordel have et par gode kantede solbriller klar, så du ikke behøver at gå rundt og knibe øjnene sammen i det første par sommeruger – det har dine øjne nemlig slet ikke godt af. Men har du ikke lige et par solbriller liggende, som du kan bruge igen til næste sommer? Skal du af
netop den grund ud at købe nogle nye? Så kan det meget vel være, at du skal købe et par kantede solbriller. Det er nemlig nogle utroligt smarte solbriller, men det er ikke solbriller, der passer til alle ansigtsformer. Du kan naturligvis helt selv bestemme, hvilke solbriller du tager på, når det kommer til stykket, men du kan altså med stor fordel undersøge, om det er nogle, der passer til din ansigtsform. Så bliv lige her klogere på, om kantede solbriller passer til netop din ansigtsform.

Passer kantede solbriller til mit ansigt?

Hvert ansigt er unikt, men der er generelt tale om 5 forskellige ansigtsformer, som er væsentlige at have i mente, når du overvejer at købe kantede solbriller. Skal dine solbriller nemlig klæde dit ansigt 100%, er det vigtigt, at du får valgt nogle, der klæder din ansigtsform. Når du skal ud at købe nye solbriller, skal du altså først og fremmest være opmærksom på, om du har et hjerteformet, ovalt, aflangt, rundt eller firkantet ansigt, da dette har meget at sige i forhold til, hvordan de kantede solbriller kommer til at sidde på dig.

Kantede solbriller passer til følgende ansigtsformer:

Når det så er sagt, så er det ikke sikkert, at du kan få dit ansigt til netop af passe ind i én af de 5 former. Du kan nemlig sagtens have en ansigtstype, der er en blanding mellem for eksempel 2 af de nævnte ansigtstyper.
Har du for eksempel et ovalt ansigt, kan du bruge stort set alle solbriller – også kantede solbriller. Du kan dog også sagtens bruge kantede solbriller, hvis du har et rundt ansigt. Det er dog vigtigt at nævne, at du helt selv vælger, hvilke solbriller du vil bruge uanset din ansigtsform. Bare fordi der på papiret står, at du ikke kan bruge kantede solbriller, betyder det altså ikke, at du ikke godt kan gøre det alligevel.

Stort udvalg af kurvede solbriller hos Fashionzone.dk

Her hos FashionZone.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af
kantede solbriller. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du finder nogle, der matcher netop dine ønsker og behov. Og har du således fundet ud af, at det er solbriller, der passer til netop din ansigtsform, så kan du finde de helt rette af slagsen her hos os. Når du køber solbriller her hos os, så sørger vi altid for, at du får et godt tilbud med på vejen. På den måde kan du nemlig få dine favorit solbriller med hjem, men helt uden, at bruge en formue på dem – og hvem ønsker ikke det?

Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af kantede
solbriller her på siden og find alle dine favoritter allerede i dag!

Se vores udvalg af kantede solbriller her