Plastic change & save the turtles

SAVE THE TURTLES

Vær med til at redde 1 baby havskildpadde

Vi har været så heldige at indgå et samarbejde med SEE Turtles, en uafhængig non-profit organisation, som indebærer at for hvert produkt vi sælger hos FashionZone, redder vi en baby havskildpadde og dermed bidrager til havskildpaddernes overlevelse. 

Red 1 baby havskildpadde ved at købe et par af vores:

SOLBRILLER

BLUE LIGHT BRILLER

Du modtager selvfølgelig et diplom, sammen med din ordrebekræftigelse

Tak for dit bidrag!

Plastic change

Kampen mod plastikforurening

Udover at vi redder baby havskildpadder, er vi i kampen mod plastikforurening også indgået samarbejde med den danske miljøorganisation Plastic Change.

Så for hvert produkt vi sælger her hos FashionZone, donerer vi et fast beløb til Plastic Change, som aktivt går til oprydningen af plastik i havene.

PLASTIC CHANGE

Visionen er et affaldsfrit samfund

"Siden 1950’erne har vi produceret mere end 9 milliarder ton plastik. Heraf er størstedelen blevet brugt til engangsemballager og -produkter med kort levetid og lav markedsværdi. Disse emballager og produkter forurener i hele deres livscyklus: fra udvindingen af olie, til produktion, transport, forbrug, og når de ender til forbrænding eller i naturen. Alt dette for kun at blive brugt én gang. Indenfor de næste 20 år forventes den globale plastikproduktion at fordobles, og i samme periode forventes plastikforureningen at firedobles." - Plastic Change

Tak fordi du hjælper til

Ved at støtte virksomheder der arbejder for at fremme disse værdier, kan det ændre markedet og måden man tænker på i virksomhedernes produktion. På den måde kan vi alle blive mere bæredygtige og passe på vores planet. Vi siger tusinde tak for din støtte!

SE VORES BESTSELLERS