Undertøjsmode: Vis de frække blonder frem

blonderUndertøj

Sommeren er allerede over os, og det ses tydeligt, at alle allerede er gået i sommermode. De tykke trøjer og jakker er pakket væk og sommertøjet hevet frem.

De fleste af os, om man så lider af shoppemani eller ej, får lyst til nyt og lækkert sommertøj og det er der selvfølgelig ingen skam i 🙂 Der skal shoppes nye shorts, nederdele, kjoler, toppe og bikinier. Men piger, der skal også shoppes undertøj!

Det var moderne sidste år og det bliver det ved med at være i år. Blonde BH’er uden fyld er et must i år. Bh’erne skal være synlige under tøjet, så sørg for at købe toppe og kjoler, der har en dyb udskæring i ryggen eller i siderne under armene. De frække blonder skal nemlig for alt i verden ikke skjules! De skal kunne ses og beundres af andre end dig selv.

Blonde bh’er er frække og feminine og det er netop derfor en god idé at tage dem på med toppe og kjoler i ikke så fine materialer. På denne måde kan du skabe et hverdagslook, der ikke går hen og bliver pinligt fin – hvis I forstår, hvad jeg mener!

Blonde Bh med en ripped tank top er ideel til årets festivaller.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *